OutdoorMania

Jarige ANWB geeft wandel- en fietskaart cadeau

De ANWB geeft haar leden een bijzondere ‘ANWB Fiets- en Wandelroutekaart Nederland’ cadeau ter gelegenheid van haar 125ste verjaardag. De fietskaart vermeldt de startpunten van alle ééndaagse ANWB-fietsrondjes en van MTB-routes, het routeverloop van ANWB Lange
Fietsrondes en Landelijke Fietsroutes (LF-routes). Op de wandelkaart staan de Lange Afstand Wandelpaden (LAW’s), Streekpaden en Themapaden. De kaart besteedt ook aandacht aan de gebieden die worden aangeduid door de ‘Bruine Borden’. Met deze borden, ook een cadeau van de ANWB, worden Nationale Landschappen, Nationale Parken en een Werelderfgoedgebied onder de aandacht van weggebruikers gebracht.


Met buitenrecreatie en leefbaarheid als actuele thema’s gaat de ANWB ook in het jubileumjaar volop genieten van de natuur dicht bij huis. Landschappen en parken bieden volop mogelijkheden voor een wandeling, fietstocht of een picknick.


Talloze Nederlanders hebben zo hun favoriete plekjes. Wie anderen daar deelgenoot van wil maken, kan terecht op anwb.nl/mooidichtbij. Daar kan iedereen foto’s of een filmpje van die mooie plekjes uploaden.


ANWB-leden kunnen vanaf 16 juni op vertoon van hun lidmaatschapskaart gratis een exemplaar van de routekaart ophalen bij de ANWB- en
ANWB/VVV-winkels.
 

Jarige ANWB geeft wandel- en fietskaart cadeau | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 19

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?