OutdoorMania

Basiskaart Landelijke Fietsroutes is vernieuwd

De vroegere Basisgids voor de Landelijke Fietsroutes heeft onlangs een complete vernieuwing ondergaan. De nieuwe versie – Basiskaart netwerk LF-routes – bestaat uit 20 landsdekkende kaarten met daarop alle bewegwijzerde Landelijke Fietsroutes, inclusief de hierop aansluitende regionale knooppuntnetwerken.

Daarnaast staan in een bijbehorend gidsje nuttige tips en adressen gegeven. Met deze nieuwe uitgave kan de fietser naar eigen inzicht mooie meerdaagse vakantietochten samenstellen, van een weekendje tot een volledige vakantie.

De aanpassingen zijn voortgekomen uit eerder onderzoek onder LF-fietsers. De Basiskaart netwerk LF-routes is de opvolger van de succesvolle Basisgidsen Landelijke Fietsroutes deel 1 en deel 2, met meer dan een half miljoen verkochte exemplaren.


LF-routes zijn bij uitstek routes voor iedereen die meer dan een dag door Nederland wil fietsen en daarbij de mooiste landschappen wil tegenkomen. De Stichting Landelijk Fietsplatform, waarin ondermeer de ANWB, de Fietsersbond en de Nederlandse Toerfiets unie zijn vertegenwoordigd, is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het netwerk en is met deze uitgave de vakantiefietsers behulpzaam bij het samenstellen van tochten.


De Basiskaart netwerk LF-routes is een stuk compacter dan z'n voorganger. Omdat er alleen nog maar bewegwijzerde LF-routes zijn, konden de uitvoerige beschrijvingen in twee richtingen vervallen. De vouwbladen zijn nu aan twee zijden bedrukt op waterbestendig, onscheurbaar materiaal.


De gidsen zijn te bestellen via www.landelijkefietsroutes.nl en te verkrijgen bij de meeste boekhandels en VVV/ANWB kantoren. ISBN 97890 72930 392. De winkelprijs is € 27,50.
 

Basiskaart Landelijke Fietsroutes is vernieuwd | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 17

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?