OutdoorMania

Tien bekenden naar de Noordpool

In het nieuwe programma van RTL 5 en het Vlaamse Kanaal 2, 71° Noord, nemen Ernst Paul Hasselbach en Evi Hanssen tien bekendheden mee naar de vrieskou alwaar ze van Zuid naar Noord reizen. Slechts twee van de kandidaten komen daadwerkelijk aan bij het eindpunt, de Noordkaap op 71 graden Noorderbreedte, alwaar ze het tegen elkaar op moeten nemen. Het programma wordt gesponsord door het Noorse merk Bergans.


De Nederlandse deelnemers zijn Xander de Buisonjé (zanger), Dennis van der Geest (wereld kampioen judo), Kim Feenstra (winnares Holland's next top model), Lucia Rijker (wereldkampioen kickboxen) en Margje Teeuwen (olimpisch kampioen hockey) mee.

Voor België doen Maya Detiège (politica), Herr Seele (humorist - Kamagurka), Stijn Peeters (broer van Bart Peeters), Stefan Everts (wereldkampioen motorcross) en Anne-Marie Ilie (Miss Belgie) mee. Wie 71° Noord tot het einde aflegt, heeft een reis van 2500 kilometer gemaakt.


De kandidaten betreden te voet, met hondensleeën, op sneeuwscooters en kajaks de hoge bergen en bevroren watervallen, door bossen, over gletchers, sneeuwvlaktes en fjorden. In 10 etappes leggen zij de tocht af. De kandidaten krijgen als groep telkens een opdracht, die ze tot een goed einde moeten brengen.


71 graden noord is te zien vanaf donderdag 13 maart op 20.30 uur op RTL 5.

Bron: www.denig.nl
 

Tien bekenden naar de Noordpool | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 7

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?