OutdoorMania

Kindersafari op De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe organiseert in augustus weer de Kindersafari's. Voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar is dit een ware ontdekkingstocht, incusief overnachting. Met de Boswachter van het Park gaan de kinderen op zoek naar de geheimen van De Hoge Veluwe.

De safari's starten telkens om 18.00 uur bij Ingang Hoenderloo. Vanaf daar gaan de kinderen op pad naar het kamp. In de avond begint de speurtocht naar de wilde dieren, omdat het kamp in het leefgebied van de dieren ligt is de kans op een ontmoeting met een edelhert, ree, wild zwijn of moeflon groot.

Na de overnachting in de grote tent midden in het bos wordt de volgende dag weer vroeg opgestaan om te kunnen zien en horen hoe De Hoge Veluwe ontwaakt. Na het ontbijt gaan de kinderen om 10.00 uur weer terug naar Ingang Hoenderloo.


De Kindersafari's vinden plaats op 13 t/m 14, 14 t/m 15, 16 t/m 17, 17 t/m 18, 20 t/m 21, 21 t/m 22, 23 t/m 24 en 24 t/m 25 augustus. De kosten voor deelname bedragen € 35,- per kind (inclusief entree Park, lekkernij en ontbijt). Reserveren kan via 0900 - 464 3835 (werkdagen, 20 ct/m) of per mail naar reserveringen@hogeveluwe.nl.

Meer info: www.hogeveluwe.nl
 

Kindersafari op De Hoge Veluwe | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 4

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?