OutdoorMania

Camp Experience 2008, Almere

Camp Experience is een nieuw buitensport evenement door en voor pioniers. Distributeurs die op een overvolle markt met bekende merken pionieren met hun nieuwe, vaak onbekendere buitensport materialen. Materialen die ze zelf met plezier gebruiken en die ze juist om die reden op de markt brengen. Op 12 en 13 april willen zij tijdens deze Camp Experience graag hun ervaringen met jou delen. Het hele weekend staan de materialen van deze pioniers opgesteld.

Naast tipi tenten en (expeditie) trekking tenten is er ook op het vlak van bijlen en zagen, vouwkano's, rugzakken en alles voor het koken op houtvuur, benzine of petroleum veel te zien en te beleven. Daarnaast worden er gedurende het weekend verschillende interessante workshops gehouden.

De entree en deelname aan de workshops van Camp Experience 2008 is geheel gratis. Voor de deelname aan de workshops kun je je wel even vooraf opgeven.

Camp Experience vindt plaats op 12 en 13 april 2008 van 11:00 tot 17:00 uur op de Kemphaan in Almere. Meer info op www.campexperience.nl en www.kemphaan.nl
 

Camp Experience 2008, Almere | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 10

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?