OutdoorMania

Campingkaart voor Vlaanderen

Elk jaar gaan er zo'n 700.000 Nederlanders kamperen in Vlaanderen. Daarom introduceert Toerisme Vlaanderen Brussel een handige campingkaart met een overzicht van de campings in Vlaanderen. Ook is er een boekje vol handige tips om ten volle te kunnen genieten van je kampeervakantie in Vlaanderen.

Met de gloednieuwe campingkaart vind je alle adressen van erkende campings in Vlaanderen, van eenvoudige kampeerweides tot luxe parken en van bruisende strandcampings tot muisstille natuurterreinen.

De Vlaamse kust is voor vele Nederlands nog onbekend, terwijl dit toch tot de meest gezinsvriendelijke bestemmingen kan worden gerekend: zoals de foto van het strand bij De Haan laat zien heeft de Vlaamse kust nagenoeg overal een breed en schoon strand dat langs de gehele kustlijn uitstekend met de auto, fiets of te voet bereikbaar is. Bovendien loopt er langs de gehele kust een tramlijn om filevrij en betaalbaar alle gezellige kustplaatsen zoals De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, De Haan, Blankenberge, Oostende, Knokke en Zeebrugge te bezoeken. Mocht u toch liever met de auto gaan: hier kunt u vaak nog zelfs vlak bij het strand gratis of heel betaalbaar parkeren!

In combinatie met fraaie steden zoals Veurne, Brugge en Gent alsmede leuke attracties zoals Plopsaland en Park Bellewaerde in het binnenland staat Vlaanderen borg voor een plezierige vakantie dichtbij huis.

U kunt de campingkaart mét boekje gratis (*) aanvragen bij:

Toerisme Vlaanderen & Brussel
Koninginnegracht 86
2514 AJ Den Haag
Tel 070-416 81 10 (maandag t/m vrijdag 9u. - 13u.)
www.toerismevlaanderen.nl
info@toerismevlaanderen.nl

(*) Er wordt een vrijwillige bijdrage in de administratiekosten gevraagd.
 

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 9

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?