OutdoorMania

Fietsen en varen rond Stockholm

De omgeving van Stockholm is uniek in Europa: een hoofdstad gebouwd op 14 eilanden omgeven door een archipel van 30.000 andere eilanden. Wie de Zweedse hoofdstad en de omgeving goed wil verkennen kan nu terecht bij ‘Bike hike’. Deze organisatie zorgt voor rondtochten per fiets en boot met gids in zeven talen, waaronder Nederlands. De tochten starten vanaf Djurgården, het groenste stadsdeel van de Zweedse hoofdstad.


Deelnemers aan deze rondtocht krijgen in korte tijd niet alleen een goed beeld van de stad zelf met een historische terugblik, maar ook de afwisselende omgeving van rotsen, eilanden en water. Een rondtocht duurt drie uur. Meer informatie: www.bikehike.se.


Wie op eigen gelegenheid de stad en omgeving wil verkennen kan op meer dan 60 plaatsen terecht om een fiets te huren. In totaal staan er in de Zweedse hoofdstad meer dan 800 fietsen klaar voor een korte of een langere trip in stad en de omgeving.


De archipel van Stockholm is sinds kort met een eigen toeristisch informatiepunt in de stad aanwezig. Dit informatiepunt ‘Visit Skärgården’ aan Strandvägen in Stockholm biedt een scala aan mogelijkheden voor een aantrekkelijke tocht of een verblijf in de veelzijdige archipel. Meer informatie: www.visitskargarden.se (na juni ook in het Engels). Meer informatie over Stockholm: www.stockholmtown.com
 

Fietsen en varen rond Stockholm | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 5

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?