OutdoorMania

Hollandse Waterlinie biedt vele recreatiemogelijkheden

Er is veel te ontdekken in de Nieuwe Hollandse Waterlinie zoals blijkt uit een nieuwe brochure met wandel-, fiets-, skate-, en kanoroutes in en om het gebied. Ook wordt er aandacht besteed aan eten, drinken en overnachten in het Utrechtse deel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

De nieuwe brochure over de Hollandse Waterlinie is ontwikkeld door Utrecht Toerisme & Recreatie (UTR) in opdracht van de provincie Utrecht . De brochure ‘Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie' wordt in augustus meegezonden met ‘Buitenleven', ‘Op Pad', ‘Grasduinen' en ‘Midi'.

Ook bij VVV's verkrijgbaar
De brochure is ook gratis verkrijgbaar bij alle VVV's in de provincie Utrecht, de grote VVV's in de rest van het land, op de forten die deel uitmaken van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en bij veel van de recreatieondernemingen in de provincie.


Wandel-, fiets-, skate-, en kanoroutes
In ‘Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie' zijn verschillende wandel-, fiets-, skate-, en kanoroutes opgenomen in de provincie Utrecht. Alleen, met de (klein)kinderen, met vrienden of met het hele gezin: voor iedereen is er wel wat te vinden. Wandelen met de polderwachter, skaten door Utrecht Noord of kanoën langs de forten; dit en meer komt in de brochure uitgebreid aan bod.


Nieuwe Hollandse Waterlinie
De brochure bevat ook allerlei wetenswaardige achtergrondinformatie over de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dus wie na een activiteit een bezoekje wil brengen aan een fort of verdedigingswerk vindt in de brochure een overzichtelijke opsomming van adressen waar men terecht kan.


Informatie
Voor meer informatie: Utrecht Toerisme & Recreatie, [030] 236 00 00, info@u-tr.nl of kijk op de website www.utrechtyourway.nl.
 

Hollandse Waterlinie biedt vele recreatiemogelijkheden | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 10

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?