OutdoorMania

Kamperen rond De Nacht van de Nacht

Beleef de duisternis tijdens het weekend rond de 4e Nacht van de Nacht (25 oktober 2008). Er wordt gekampeerd op natuurkampeerterrein De Abbert aan het Veluwemeer bij Dronten. Een ideale plek om de duisternis te ervaren.

Voor velen eindigt dit weekend het kampeerseizoen. Voor ons breekt na voorjaar en zomer het tweede deel van het kampeerseizoen aan; najaar en winter. Het zijn seizoenen waarin ook in Nederland heel goed te kamperen is.


Er is geen vast omlijnd programma voor het gehele weekend. Voorop staat het elkaar treffen. Uitwisselen (kampeer)ervaringen van de afgelopen zomer. Zaterdagavond (De Nacht van de Nacht) wordt er voor iedereen op het vuur een grote stoofpot bereidt en voor wie daar aan deel wil nemen staat er een avondwandeling onder leiding van een natuurgids op het programma. Verwacht wordt dat velen hun benzine- of petroleumlantaarns en -branders meenemen. Voldoende ingrediƫnten dus voor een geslaagd weekend.

Meer informatie op www.qvist.nl
 

Kamperen rond De Nacht van de Nacht | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 16

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?