OutdoorMania

Mid Winter Camp 2008, Kootwijk

WildEurope organiseert op 15, 16 en 17 februari op de Hoge Veluwe haar eerste Mid Winter Camp. Een internationaal treffen van tentkampeerders voor wie het seizoen geen einde kent. Juist het winterseizoen, mits goed voorbereid en dan liefst met een pak sneeuw, biedt kampeerders een unieke ervaring. Onder de sterrenhemel rond het kampvuur. Verwacht wordt dat velen hun benzine- of petroleumlantaarns en -branders meenemen.

Er wordt gekampeerd op kampeerterrein De Harskamperdennen in Kootwijk. Een prachtige plek met een opstand van naaldhout (groen in februari) aan de rand van het Kootwijkerzand. Midden in de natuur, maar wel voorzien van verwarmd sanitair. Het is daar dan ook toegestaan een kampvuur aan te leggen. Honden zijn helaas niet toegestaan.


Voorop staat het elkaar treffen. Er is geen vast omlijnd programma voor het gehele weekend. Wel staat er voor zaterdagmiddag, voor wie daar aan deel wilt nemen een GPS-tocht over het Kootwijkerzand in de planning. Het Kootwijkerzand is de grootste zandverstuiving van Europa. Nergens anders vind je zo’n uitgestrekt, actief stuifzand.

‘s Avonds wordt er voor iedereen op het vuur een grote wild stoofpot bereidt.

Kosten: € 25 p.p.

Meer informatie: www.wildeurope.eu
 

Mid Winter Camp 2008, Kootwijk | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 21

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?