OutdoorMania

Fietsers krijgen nieuwe landelijke online routeplanner

De Fietsersbond, het Landelijk Fietsplatform en het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) hebben besloten om samen een landelijke online routeplanner voor recreatieve fietsers maken. Komend voorjaar wordt dit nieuwe systeem via diverse websites gepubliceerd.

In deze nieuwe routeplanner zullen onder meer de Landelijke Fietsroutes (LF-routes) en de knooppuntsystemen in het land worden opgenomen. Dat betekent dat elke fietser vanaf voorjaar 2009 met één uniforme routeplanner zelf zijn recreatieve fietsroute kan uitzoeken en aan de hand daarvan door Nederland kan fietsen.

Nu de expertise van de Fietsersbond, het Fietsplatform en de NBTC is gekoppeld kunnen fietsers die hun routes online plannen op basis van de LF-routes, die nu ook aanvullen met bijvoorbeeld de knooppuntroutes uit de regionale fietsroutenetwerken. En natuurlijk kunnen de knooppuntrijders weer bij de LF-routes aansluiten. De nieuwe online routeplanner is hierdoor bijzonder geschikt voor het plannen van zowel dagtochten als meerdaagse tochten.
 

Fietsers krijgen nieuwe landelijke online routeplanner | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 13

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?