OutdoorMania

Pied à Terre en Jacob van Wijngaarden samengegaan

Twee bekendste reisboekhandels van Nederland, Pied à Terre en Jacob van Wijngaarden, zijn samengegaan en gaan verhuizen naar een nieuw pand aan de Overtoom in Amsterdam. Op 31 mei a.s. opent de vernieuwde en fors uitgebreide reisboekhandel onder de naam Pied à Terre officieel haar deuren. De nieuwe vestiging is niet zomaar een samenvoeging van twee afzonderlijke winkels. Reisboekhandel Pied à Terre is ruim opgezet met 400 m² winkelvloer. Dit is meer dan een verdubbeling van de twee voormalige panden samen.


Meer dan 35.000 titels staan nu voor de klant op voorraad. In de kasten op de entresol liggen ook nog eens 800 grote wandkaarten. Vanuit alle hoeken van de zaak wordt de aandacht gevestigd op de meer dan 100 verschillende globes.


De winkel is gevestigd in de voormalige bioscoop Paleis Olympia uit 1913. De gehele entourage heeft ook iets paleisachtigs: een reisbeleving noemen eigenaren Ankie Szlapka en Fokko Bos hun nieuwe zaak. Met de oppervlakte, het assortiment en de sfeer kan Pied à Terre zich meten met de beroemde reisboekhandels Standfords in Londen en Altaïr in Barcelona: uniek voor het kleine Nederland.

Aan de andere kant zijn wij natuurlijk een reislustig volk. Reislustige mensen moet je op maat bedienen. De reisboekhandel heeft daarom speciale afdelingen voor fietsers, wandelaars en klimmers. Ook seizoengebonde water- en luchtvaartkaarten behoren tot het assortiment. Het neusje van de zalm is de Pronkkamer met historische globes en atlassen.

Meer info op www.piedaterre.nl
 

Pied à Terre en Jacob van Wijngaarden samengegaan | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 11

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?