OutdoorMania

Nationale Rode Kruis Bloesemtocht met Nordic Walking routes

Op 21 april a.s. kunnen Nordic Walkers nu voor het eerst deelnemen aan de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht. De 15e Bloesemtocht wordt namelijk uitgebreid met een aparte wandelroute voor Nordic Walkers.

De Bloesemtocht is een eendaagse wandeltocht die jaarlijks wordt georganiseerd door de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht. Naast de gezonde lichaamsbeweging is het doel vooral om geld in te zamelen voor een specifiek goed doel in Nederland van het Rode Kruis.

De tocht voert de deelnemers door de mooiste delen van de Betuwe. Op een aantal plaatsen slaat de Koninklijke Landmacht een brug over de rivier de Linge zodat de komen wandelaars op plaatsen kunnen komen die anders voor het publiek niet toegankelijk zijn.

De Nationale Rode Kruis Bloesemtocht wordt georganiseerd in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis, de KNBLO-Wandelsportorganisatie Nederland en de ANWB.
Kijk voor meer informatie op www.rodekruisbloesemtocht.nl
 

Nationale Rode Kruis Bloesemtocht met Nordic Walking routes | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 20

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?