OutdoorMania

Segway-trekking is nieuwste vorm bergwandelen

Cool! Gewoon lekker lui rollen in plaats van lopen. Dat is Segway-trekking, de nieuwste variant van bergwandelen. Dat wil zeggen: rollen in plaats van lopen. En dat tot 30 km per uur. Met de Segway, een soort zelfrijdende computergestuurde step, behoort zwoegen in de bergen van het Tiroolse Alpbachtal definitief tot het verleden.

Deze offroad-autoped bedwingt niet alleen moeiteloos de honderden wandel-, hiking- en bikeroutes van het Alpbachtal, maar ook op de almweides voelt de Segway zich helemaal thuis. Na een degelijke en professionele instructie en een korte proefrit kun je er zo mee op stap op stap. Vooral cool voor kinderen: rondzoeven door de bergen was nog nooit zo leuk.


Klaar voor de start
Overal waar je kunt wandelen en fietsen kun je met de Segway uit de voeten. In het Oostenrijkse Alpbachtal staan de eerste 12 Segways nu klaar voor de start. Ervaren Segway'ers mogen in hun eentje op stap, beginners kunnen voor € 35,- p.p. een tocht van 2 a 3 uur maken onder begeleiding van een ervaren trekkinggids.


Voor jong en oud
De Segway biedt avontuur voor iedereen: van jong tot oud en van sportief tot onervaren. Ook kinderen vinden de Segway vet cool, zij kunnen een speciaal Segway-rijbewijs halen als zij de Segway-cursus hebben gevolgd.


Plezier voor de hele familie
Alpbachtal ligt tussen de glooiende Kitzbüheler Alpen en het steile Rofangebergte. Als lid van de "Family Tirol"-dorpen geldt Alpbachtal als een echte familiebestemming, zowel in de zomer als in de winter. In de zomer biedt Alpbachtal volop actieve mogelijkheden voor natuur- en outdoorfans.


Meer informatie over het Alpbachtal en Segway-trekking: Alpbachtal Seenland Tourismus, tel. +43 5336 600-609, fax +43 5336 600-698, email: info@alpbachtal.at

Internet:
- www.alpbachtal.at
- www.galtenberg.at
 

Segway-trekking is nieuwste vorm bergwandelen | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 4

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?