OutdoorMania

Altijd stroom voor je mobieltje met B-Powered Powerstick

Als je onderweg altijd gebruik wilt kunnen maken van je mobiele telefoon kan deze 'B-Powered Powerstick' een uitkomst zijn. Dit eenvoudige maar zo handige kleine apparaatje zorgt er voor dat je toch mobiel bereikbaar kunt zijn als je accuutje onverhoopt leeg is. Het werkt zeer eenvoudig: plaats 1 AA batterij in de Powerstick, verbindt de Powerstick met de telefoon en je bent weer bereikbaar. De Powerstick laadt je mobiele telefoon direct op en je bent vanaf het moment van aansluiten alweer bereikbaar of je kunt weer bellen.

Eén van de eerste bedrijven welke de B-Powered Powerstick kan leveren is Karsten Tenten. Momenteel is er nog beperkte voorraad maar deze zal in de loop van het seizoen worden aangevuld, Karsten biedt daarom de mogelijkheid om de B-Powered Powerstick te reserveren.

De introductieprijs bedraagt € 19,90 inclusief 1 connector en 1 Duracell batterij (normaal € 24,90). Wil je voor verschillende merken telefoons een connector bestellen dan kost dat € 3,95 per extra connector. De Powerstick is geschikt voor de volgende merken: Nokia, Motorola, Motorola Razr, Samsung, Siemens en Sony Ericsson.

Meer informatie of bestelling: info@karstententen.nl
 

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 7

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?