OutdoorMania

Wereldprimeur: TOPO NL cd-rom voor Garmin

TOPO NL, de langverwachte Topografische cartografie van Nederland voor Garmin GPS-apparatuur, is uit. Vanaf woensdag 26 april zullen alle Beverwinkels voorzien zijn van dit nieuwe product. Met TOPO NL heeft u de beschikking over alle topografische kaarten van Nederland in digitale vorm. Deze cartografie is in te laden op alle hiervoor geschikte Garmin GPS-apparaten.

Topo Nederland kan worden gebruikt in alle Garmin GPS-en die geschikt zijn voor weergave van MapSource cartografie. Dit product is speciaal ontwikkeld voor fietsers en wandelaars. Deze doelgroep vindt dan ook veel informatie die voor hun van belang is tijdens hun activiteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fiets- en wandelpaden, hoogtelijnen en informatie over vegetatie.

Daarnaast is informatie over waterwegen en hoogspanningsleidingen opgenomen in het kaartmateriaal. Ook voor kano- en ballonvaarders is Topo Nederland dus een waardevolle toevoeging.

Topo Nederland wordt standaard geleverd met het programma MapSource. MapSource is een Nederlandstalig programma waarmee via de PC waypoints, routes en tracks uitgewisseld kunnen worden met een Garmin GPS. Daarnaast biedt MapSource de mogelijkheid om uitgebreid routes voor te bereiden op de PC en deze naar een Garmin GPS te laden.

U kunt een exemplaar van TOPO NL reserveren per e-mail (info@bever.nl). Vermeld daarbij naam, telefoonnummer en het dichtstbijzijnde Bever filiaal waar u de cd-rom wilt afhalen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de dichtstbijzijnde Bever Zwerfsport vestiging. Zie ook www.bever.nl.

TOPO NL is in beperkte oplage geproduceerd, de prijs is € 135,-.
 

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 9

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?