OutdoorMania

Total Outdoor Challenge

Het hele Recreatiepark Ermerstrand zal zaterdag 9 en zondag 10 juni in het teken staan van de eerste Total Outdoor Challenge. Hierop kan iedereen laagdrempelig kennis maken met outdoorsport! De Total Outdoor Challenge zal onder meer de volgende zaken bieden: een lifestyle beurs, verschillende demo’s, shows en stunts maar ook clinics en andere vormen van actieve deelname. Beleef het ware outdoor-gevoel dus op 9 en 10 juni!

Verschillende producenten van outdoorspullen zullen aanwezig zijn om uitleg te geven over hun producten. Ook kinderen kunnen zich uitleven op de vele trampolines, luchtkussens en de gigaglijbaan!

De locatie van het evenement biedt tevens uitstekende voorzieningen en ligt dichtbij bos, strand, water, eilanden en gezellige bars & restaurants!

Entree: 5 euro per persoon. Kinderen onder zeven jaar gratis. Kijk voor meer informatie op http://www.ermerstrand.nl/evenementen.html.
 

Total Outdoor Challenge | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 7

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?