OutdoorMania

Vaude Jolly Comfort kinderdrager

Met een kinderdrager kun je met je kinderen al heel vroeg de bergen in, je kunt er als bergsportliefhebber immers niet vroeg genoeg mee beginnen. Vanaf 9 maanden kun je de kleine al meenemen in een kinderdrager op de rug. Vaude introduceert de Jolly Comfort IV, een kinderdrager met een volgens Vaude optimaal draagcomfort, zowel voor de ouder als voor de kleine.


Door het in hoogte verstelbare zitgedeelte blijft het uitzicht van de kleine niet alleen beperkt tot de rug van papa of mama maar gaat er een wereld open voor uw kind.

De grepen aan de voor- en achterzijde ondersteunen het hoofdje. De voorzijde bestaat uit twee knuffeloren van een zachte, afneembare en wasmachinebestendige teddystof. De kinderdrager wordt standaard geleverd met een omkleedmatje en een zon- en regendak.

In het ondervak is voldoende ruimte (20 liter) voor luiers, speelgoed, voedingen en kleding. Adviesverkoopprijs: € 160,-. Meer info op www.vaude.nl
 

Vaude Jolly Comfort kinderdrager | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 11

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?