OutdoorMania

3e VGZ Nationale Loopdag op zaterdag 8 maart 2008

Op 8 maart 2008 organiseert de Atletiekunie in samenwerking met haar partners en atletiek- of loopverenigingen de 3e VGZ Nationale Loopdag. Op zo'n veertig locaties verspreid over heel Nederland kun je op een vrijblijvende en laagdrempelige manier gratis kennis maken met de loop- en wandelsport. Tijdens de VGZ Nationale Loopdag gaat het niet om de snelste en de beste, maar om iedereen op zijn of haar niveau mee te laten bewegen, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan.

Programma
Het programma dat op 8 maart 2008 op zo'n derrtig locaties in Nederland wordt aangeboden is overal gelijk.

Op iedere locatie biedt men het volgende programma aan:
• 09.30 uur Ontvangst deelnemers
• 09.45 – 11.00 uur Hardlopen voor beginners
Kennismaken met Nordic Walking
Kennismaken met Sportief Wandelen
• 09.30 – 12.00 uur Fitcheck (elke 30 minuten een blok van max. twintig deelnemers)
• ± 12.30 uur Einde


Fitcheck
Van 09.30 tot 12.00 uur (elke 30 minuten) kan een deelnemer terecht voor de Fitcheck (ouder dan 16 jaar). Dit is een continu aanbod. Deze Fitcheck bestaat onder andere uit het meten van de bloeddruk, het bepalen van het vetpercentage en de bodymass index.


Helpdesk
Op iedere locatie is een helpdesk ingericht waar je terecht kunt met vragen over trainingsopbouw, blessurepreventie, sportschoenen en -kleding, voeding en niet onbelangrijk: waar bij jou in de buurt een geschikte trainingsgroep is om te starten met lopen of wandelen.


Vervolgaanbod
Alle deelnemers aan de 3e VGZ Nationale Loopdag ontvangen in hun deelnemerspakket van de Atletiekunie informatie over de mogelijke vervolgstappen. Het aanbod bestaat uit lopen of wandelen bij een atletiekvereniging of loopgroep. Daarbij ontvang je uitgebreide informatie over de voordelen van het lidmaatschap van de Atletiekunie, zoals dienstverlening op maat, Atletiek Magazine, kortingen op activiteiten en producten van de Atletiekunie, een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering, digitale nieuwsbrieven en de Nationale Sportpas.
Tevens ontvangen alle deelnemers een voucher waarmee men d.m.v. een training vier maal gratis en vrijblijvend kennis kan maken met lopen of wandelen bij de atletiekvereniging. Ook doet de lokale vereniging eigen informatie over de club in het deelnemerspakket.
Daarnaast zullen deelnemers worden gewezen op de zogenaamde ‘lichte lidmaatschappen’ die interessant kunnen zijn voor de huidige groep van ongebonden lopers die vooralsnog geen behoefte heeft om zich aan te sluiten bij een vereniging.

Meer info: www.atlet
iekunie.nl/vgznationaleloopdag/
 

3e VGZ Nationale Loopdag op zaterdag 8 maart 2008 | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 11

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?