OutdoorMania

Wandelen met een gids langs de Jammerbocht

De Deense reisorganisatie Snail Trail biedt aantrekkelijke wandelvakanties in het noorden van Jutland aan. Het gaat om vijf- en zevendaagse tochten, die alleen in het voor- en najaar kunnen worden geboekt. Natuurbeleving staat bij deze tochten, die ook zeer geschikt zijn voor actieve 50-plussers, centraal.

De tochten van Snail Trail voeren langs de west- en oostkust van de Deense noordelijke regio Vendsyssel, door het heuvelachtige gebied Himmerland en de door Noordzee en Limfjord omgeven Hanherred en Thy – allemaal in Jutland.


Een populaire wandeling is die langs de ruige Jammerbocht. Er worden dit jaar wandelingen aangeboden in april, mei, september en oktober.


De groepen tellen maximaal 14 deelnemers en worden begeleid door ervaren natuurgidsen (‘Naturvejledere’) die zeer goed op de hoogte zijn van de locale omstandigheden. Er wordt dagelijks gemiddeld 20 kilometer gelopen.


De arrangementen kosten tussen de 520 en 1245 Euro per persoon. Inbegrepen zijn overnachtingen (op basis van gebruik van een tweepersoonskamer) in landgoederen, hotels en zogeheten kro’s (typisch Deense herbergen), dagelijks ontbijt, lunchpakket, diner en bagagetransport.


Meer info en/of reserveringen: Snail Trail Nordjysk Vandreferie, Kirkedalsvej 3, DK-9000 Aalborg, tel. +45 5094 3821, www.snailtrail.dk
 

Wandelen met een gids langs de Jammerbocht | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 7

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?