OutdoorMania

Wandelen in de Achterhoek

De Achterhoek is een zeer mooi wandelgebied, met een afwisselend landschap en veel karakteristieke dorpjes. Het boekje Achterhoekse Wandelingen biedt de wandelaar bijna 350 kilometer aan wandelplezier, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde routes van twintig tot dertig kilometer. Zo zijn ze voor iedereen in een dag te lopen. Elke etappe loopt in een cirkel, waardoor het eindpunt op dezelfde plek ligt als het beginpunt.

Topografische kaartjes in kleur vergezellen de routebeschrijvingen evenals de sfeervolle kleurenfoto’s. Mede daarom biedt deze gids, in zakformaat, een uitstekende manier om dit schitterende gebied te ontdekken! Deze uitgave is vanaf 1 juni a.s. verkrijgbaar.

De etappes zijn verdeeld over de hele Achterhoek en laten zien wat het gebied te bieden heeft: bos, heide, beken, plassen, akkers, weilanden en kerkdorpjes. De routes lopen onder meer door Zutphen, de uitgestrekte bossen van het Montferland, kastelen en nog veel meer!

De gids bevat duidelijke kaarten en kleurenfoto's, zodat u de weg niet snel kwijtraakt. Achterhoekse Wandelingen is sinds 1 juni verkrijgbaar.
 

Wandelen in de Achterhoek | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 7

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?