OutdoorMania

Wandelen in Siberië

Het is tegenwoordig steeds moeilijker om in een echt uitgestrekt gebied, ver van de beschaving, vrij te kunnen wandelen en rond te dwalen. Een van de laatste echte plekken waar dit nog kan is Siberië. Met bijvoorbeeld het Altajgebergte is dit land een prachtig en ver uitgestrekt wandelgebied!

Naast bergen biedt Siberië veel meer, zoals het Baikalmeer. Dit is het grootste zoetwatermeer van de wereld, vergelijkbaar met de oppervlakte van België, en op sommige plaatsen is het wel anderhalve kilometer diep! Geen meer dus om zomaar omheen te lopen, maar met een goede planning en een oversteek per boot kunt u ook genieten van dit meer en de prachtige uitzichten die het biedt!

Deze en vele andere bezienswaardigheden kunt u op eigen houtje ontdekken. Op het wereldwijde web zijn genoeg tips over bijvoorbeeld vervoer en gidsen te vinden, waarmee u zich kunt redden in Siberië! Een van deze sites is bijvoorbeeld http://www.siberische-trektochten.nl/.

Voor georganiseerde tochten van een reisbureau kunt u terecht bij Djørney True Adventure op http://www.djorney.com/.

 

Wandelen in Siberië | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 6

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?