OutdoorMania

Wandelroutes in Denemarken online

Het Deense ministerie van Milieu heeft 33 wandelroutes in het land voor recreanten en toeristen op internet geplaatst. Ze kunnen desgewenst ook in het Duits worden gelezen en afgedrukt. Een kleiner aantal is in het Engels beschikbaar. De informatie omvat niet alleen de routebeschrijvingen, maar ook wandelkaarten en interessante gegevens over het landschap. Binnenkort komen nog 13 wandelroutes online beschikbaar.

De wandelingen die al op de site staan zijn o.a. die op de Waddeneilanden Fanø en Rømø, rondom de kalkmijnen van Mønsted in Jutland, bij de krijtrotsen van Møns Klint (oostelijk Denemarken) en die langs de westkust van Jutland tussen Agger en Bulbjerg. Binnenkort volgen o.a. een route door de heuvels van Svanninge op het eiland Funen en langs de kust van het eiland Langeland.

Alle routes zijn ontworpen door de organisatie Skov- og Naturstyrelsen (SNS), een onderdeel van het ministerie van Milieu.

Meer informatie: SNS, Haraldsgade 53, DK-2100 Kopenhagen Ø., tel. +45 7254 2000, fax +45 3226 9899, e-mail: sns@sns.dk en internet: www.skovognatur.dk/udgivelser/vandretursfoldere, vervolgens aangeven of ze in het Duits of Engels te lezen moeten zijn.
 

Wandelroutes in Denemarken online | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 7

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?