OutdoorMania

Zeekano-regatta rond eiland Funen

Van 27 juli t/m 2 augustus a.s. wordt in Denemarken voor de vijfde keer de zeekano-regatta Sea Challenge Fyn gehouden. De wedstrijd, die een vaste plaats heeft gekregen op de internationale watersportkalender, laat de deelnemers een rondje maken om het eiland Funen (Fyn). Deelname is mogelijk in vier verschillende klassen.

Start en finish zijn in de havenstad Svendborg, in het zuiden van het Funen, dat bekend is geworden door de in Odense geboren sprookjesschrijver Hans Christian Andersen.


Van Svendborg voert de tocht in zeven dagetappen om het op twee na grootste eiland van Denemarken – in totaal ongeveer 300 kilometer.
Etappeplaatsen onderweg zijn Fåborg, Assens, Middelfart, Bogense, Kerteminde en Nyborg. De deelnamekosten bedragen omgerekend € 270 p.p. De prijs is inclusief verzorging onderweg, bagagetransport en overnachting in eenvoudige accommodaties, zoals scholen of sporthallen. Deelnemers moeten tenminste 12 jaar oud zijn. Meer info: Sea Challenge Fyn, Stadionvej 50k, DK-5200 Odense V., tel. +45 3059 2440, internet: www.seachallengefyn.dk
 

Zeekano-regatta rond eiland Funen | 0 reacties | Aanmelden nieuw account
Reacties zijn voor verantwoording van degene die ze heeft geplaatst. Dit portaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 7

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?