OutdoorMania

Fotowedstrijd QVIST Outdoor Cooking

Ook enthousiast over outdoor cooking? Lekker actief in de natuur, koken in de buitenlucht, op het strand, de camping of in de tuin. Met vrienden om het vuur. Kook jij het liefst op een houtvuur, gas, benzine of gaat er voor jou niets boven een primus?

Laat zien en stuur je – zelfgemaakte - favoriete foto in en win! Je kiest dan zelf je prijs. De Coleman Outfitter Kitchen, een driepits benzine brander, de Coleman Camp Oven, de populaire Starterkit of één van de branders van Optimus of Primus bijvoorbeeld.
 

Picksan Teken Stop Spray

Teken zijn altijd zeer vervelend, en bovendien kun je er ernstig ziek van worden. De parasitoloog Mehlhorn heeft iets op deze irritante beetjes gevonden: een spray! De afweerspray werkt tegen muggen en teken en is uren werkzaam. De spray is geheel gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
 

Comfortabele kampeermat

De Exped DownMat 9 DLX is een zeer comfortabele kampeermat zonder schuim of andere synthetische vulling. De mat is namelijk gevuld met 320 gram ganzendons. Hierdoor is de mat uitstekend geisoleerd en is het midden in de winter nog lekker warm om erop te slapen!
 

Ajungilak D-Lux pomp slaapmat

Ajungilak zal deze zomer een nieuwe slaapmat introduceren: de D-Lux pomp mat. De mat is zeven tot tien centimeter dik en gevuld met een warm isolatiemateriaal, zodat je het altijd lekker warm hebt op de mat! De mat weegt slechts 890 gram en de mat heeft een 'ingebouwde' voetpomp.
 

Licht in de duisternis

Het in het donker struikelen over scheerlijnen en tentharingen behoort vanaf nu tot het verleden. De tentLED is een handig lampje dat simpel op een willekeurige plek op de scheerlijn te bevestigen is, zonder dat deze los hoeft te worden gehaald. Het lampje zal automatisch inschakelen wanneer het te donker wordt in de omgeving. Bij het opbergen van de tentLED zal de microprocessor er ook voor zorgen dat het lampje wordt uitgeschakeld.
 

Freeplay Indigo LED lantaarn

De Freeplay Indigo LED-lantaarn is met zeven LED's een zeer handige lamp. De lichtsterkte is traploos instelbaar, de LED's kunnen behoorlijk wat licht afgeven en een gerichte straal is ook mogelijk. Het allermooiste moet echter nog komen: de lamp is met een hendel op te winden, waarbij direct voldoende energie gegenereerd kan worden om de lamp te laten branden.
 

Care Plus Dome Shield

Muskieten en andere muggen zijn een bron van ergernis voor velen. Ze houden je uit je slaap en zorgen voor jeuk en pijn. Vooral bij het kamperen kunnen deze kleintjes erg irritant zijn. Het Dome Shield-muskietennet is een net dat beschermt tegen alle soorten muggen. Het net heeft de vorm van een koepeltent en is daardoor te plaatsen zonder ophangpunten.
 

Een stijlvolle, unieke tent

Soms is het leuk om lekker op te vallen, bijvoorbeeld op de camping. Dan is het leuk als je een aparte, opvallende tent hebt. De Varranger tipi-tent is zo'n tent. Met een stijlvol design zijn deze tenten een lust voor het oog en door de hoogte vallen ze goed op.


 

Een goede nachtrust bij het kamperen

Een avontuurlijke vakantie kan erg vermoeiend zijn. Een spannende wandeltocht, fietstochten en kamperen kunnen veel van u eisen. Dan is een goede nachtrust erg belangrijk. Dit kan bereikt worden door een goede ondergrond te gebruiken om op te slapen.
 

Kant en klare washandjes

Washandjes om jezelf helemaal mee te wassen wanneer er geen water of wasgelegenheid is. Deze vochtige washandjes met kamille en Aloë Vera bieden bijvoorbeeld uitkomst als je op reis bent of tijdens een tocht waar stromend water vaak niet voorhanden is.
 

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 8

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?