OutdoorMania

Camp Experience 2008, Almere

Camp Experience is een nieuw buitensport evenement door en voor pioniers. Distributeurs die op een overvolle markt met bekende merken pionieren met hun nieuwe, vaak onbekendere buitensport materialen. Materialen die ze zelf met plezier gebruiken en die ze juist om die reden op de markt brengen. Op 12 en 13 april willen zij tijdens deze Camp Experience graag hun ervaringen met jou delen. Het hele weekend staan de materialen van deze pioniers opgesteld.
 

Outdoor Festival Almere

Het Outdoor Festival wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd, dit jaar vindt het Outdoor festival plaats op 13 april 2008 in buitensportcentrum Kotterbos in Almere. Almere is een stad waar bijzonder veel ruimte is voor skeeleren, skaten, buitensport, outdoor, en dergelijke. Kortom, een stad die zich bij uitstek leent om aandacht te besteden aan de outdoorsport. De toegang is geheel gratis. Zie www.outdoorfestival.nl
 

Fiets en Wandelbeurs in het teken van Griekenland

Griekenland staat vooral bekend als schatkamer van de klassieke oudheid. En met haar talloze eilanden met zonnige kusten, verborgen strandjes en een diepblauwe zee is het ‘t paradijs voor vele zonaanbidders.
Maar Griekenland heeft meer te bieden dan verborgen stranden. Het is ook een prachtig land voor fietsers en wandelaars. In het voorjaar zijn de bergen en valleien groen en fris en bloeien de orchideeën zomaar in de berm van een stille landweg. En lopend over slingerende wandelroutes langs schilderachtige berghellingen sta je onverwacht oog in oog met indrukwekkende restanten van oude beschavingen die hun sporen hebben achtergelaten tot in onze moderne Westerse samenleving.
 

Wintersport Beurs 2007

Voor de 28e keer wordt door skiclub Il Primo, in samenwerking met Pauw Wintersport, de SkiPrimo Wintersportbeurs georganiseerd. Deze wintersportbeurs wordt gehouden op 24 en 25 november 2007 in de gebouwen van Pauw Recreatie aan de Caravanboulevard in Heerhugowaard.

 

European Outdoor Film Tour

De Mammut/Gore-Tex® European Outdoor Film Tour (EOFT) belooft andermaal een fascinerende mix te worden van de beste en meest innovatieve sportdocumentaires ter wereld en sport-features over de gehele bandbreedte van de outdoor- en adventuresporten. Twee uur pure spanning en adventure.
 

De Veluwe Rally, kanotocht langs de Veluwe

Moosecamp organiseert op 30 september 2007 de 30e Veluwe Rally. Dit is een kanotocht van 35, 50 of 100 kilometer door de Veluwe. De tocht voert ondermeer langs Zutphen, Deventer en Kampen en begint in Lathum, in recreatiegebied Rhederlaag.
 

Het grootste boulderevent van de Benelux

De tweede editie van Boulderen Aan Zee, het grootste boulderevenement van de Benelux, zal zo'n vierhonderd deelnemers en honderd jeugdklimmers moeten gaan trekken en zal plaatsvinden op het strand van Scheveningen. In tegenstelling tot vorig jaar wordt nu niet alleen in Nederland, maar ook in omringende landen reclame gemaakt voor het evenement. Ook zal het evenement nu twee dagen bestrijken in plaats van een dag vorig jaar.
 

Openkanotreffen 2007 in De Kluft

Moosecamp organiseert op zaterdag 8 en zondag 9 september het zogenoemde 'openkanotreffen'. Dit is het jaarlijkse ontmoetingsevenement voor open kanovaarders! Het evenement zal dit jaar plaatsvinden op Camping de Kluft in Ossenzijl.
 

Fiets en Wandelbeurs 2008

Ook in 2008 kunnen wandelaars en fietsers hun hart ophalen op de Fiets en Wandelbeurs. Deze zal in dat jaar plaatsvinden op zaterdag 2 en zondag 3 februari. De beurs krijgt een uitgebreid programma met lezingen en workshops in diverse zalen en lounges. Dit alles maakt de Fiets en Wandelbeurs tot een ware beleving voor de doelgroep en dit onderscheidt deze beurs van andere beurzen.

 

Tentipi tentenshow Bennekom

Moosecamp zal op 16 juni van 12.00 uur tot 16.00 uur een Tentipi-tentenshow houden. De tentenshow zal plaatsvinden op camping Het Binnenland in Bennekom. Dit is een centraal gelegen camping die de laatste jaren is uitgegroeid tot een uitvalbasis voor de vele fiets- en wandelroutes die de Veluwe rijk is.
 

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 21

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?