OutdoorMania

Track & Trail verkocht aan Bever Zwerfsport

Track & Trail, aan de Torenstraat in Den Haag, is met ingang van heden verkocht aan Bever Zwerfsport. Na 12 ½ jaar Track & Trail is eigenaar Robin van Olphen toe aan een nieuwe uitdaging. Hij heeft die uitdaging gevonden in The Footwear Company in Delft. In The Footwear Company wordt een nieuw concept neergezet waar Robin zich volledig op wil concentreren.
 

Vaude Jolly Comfort kinderdrager

Met een kinderdrager kun je met je kinderen al heel vroeg de bergen in, je kunt er als bergsportliefhebber immers niet vroeg genoeg mee beginnen. Vanaf 9 maanden kun je de kleine al meenemen in een kinderdrager op de rug. Vaude introduceert de Jolly Comfort IV, een kinderdrager met een volgens Vaude optimaal draagcomfort, zowel voor de ouder als voor de kleine.
 

Victorinox gaat voor oranje

Ook de Zwitsers staan achter Oranje, Victorinox, de Zwitserse fabrikant van zakmessen en multitools, komt met de "Limited Classic Edition Oranje". Met deze Limited Edition wordt het bekende Classic SD sleutelhangermodel in een trendy oranje jasje gestoken. Deze oranje multitool wordt door Victorinox speciaal voor het EK in Zwitserland en Oostenrijk geproduceerd in een gelimiteerde oplage. Vanwege de beperkte oplage zou de Victorinox "Limited Classic Edition Oranje" wel eens een collectors item kunnen worden als Oranje straks Europees Kampioen wordt.

 

Columbia Guppie Multitool

Gezien bij Zwerfkei: een handige multitool, superklein, ideaal voor elke buitensporter. De Guppie biedt een tangetje, verschillende magnetische bitjes, een LED-lampje, een flesopener, een mesje en een clip voor bevestiging aan de broekzak. Door de handige constructie kan je de Guppie makkelijk aan een touw of aan een gordel bevestigen. Kijk voor meer informatie op www.zwerfkei.nl.
 

René Vos ruimt zomercollectie op

Donderdag 16 augustus start René Vos Outdoor & Sports in Gorssel met de jaarlijks terugkerende opruim 4 daagse. De korting op zomerkleding, jacks, zwemkleding, onderkleding kampeer artikelen rugzakken, slaapzakken, slaapmatten tenten en nog veel meer kan gedurende deze vier dagen oplopen tot wel 80%. Donderdag is er nog de meeste keus, zondag geldt de hoogste korting. Zie verder www.rene-vos.nl.
 

10% korting op buitensportartikelen!

De kampeer- en buitensportspecialist René Vos in Gorssel, een plaatsje tussen Zutphen en Deventer, geeft van 7 tot en met 14 juli in het kader van het 10-jarig bestaan tien procent korting bij het vertonen van de volgende advertentie: www.rene-vos.nl/pdf/adv_01.pdf en bij besteding van meer dan 250 euro.
 

Uitverkoop in The North Face Store Amsterdam

Haal nu je voordeel op héél veel kleding van The North Face, alle t-shirts, shorts, zomerschoenen, zonnebrillen etc van The North Face zijn nu met 25% te koop in The North Face Shop in Amsterdam (in de Kalvertoren).
 

Pied à Terre en Jacob van Wijngaarden samengegaan

Twee bekendste reisboekhandels van Nederland, Pied à Terre en Jacob van Wijngaarden, zijn samengegaan en gaan verhuizen naar een nieuw pand aan de Overtoom in Amsterdam. Op 31 mei a.s. opent de vernieuwde en fors uitgebreide reisboekhandel onder de naam Pied à Terre officieel haar deuren. De nieuwe vestiging is niet zomaar een samenvoeging van twee afzonderlijke winkels. Reisboekhandel Pied à Terre is ruim opgezet met 400 m² winkelvloer. Dit is meer dan een verdubbeling van de twee voormalige panden samen.
 

Buitensportmarkt

Voor veel aankopen gebruikt men tegenwoordig sites als eBay en Marktplaats. Het is goedkoop, snel en gemakkelijk om daar spullen te verhandelen. Er is nu ook iets dergelijks in het leven geroepen voor Outdoorspullen: Buitensportmarkt!
 

Kadocheque voor buitensporters

Voor sportieve kennissen en vrienden is de kadocheque van MoreOutdoor.com een echte uitkomst. Als u echt niets kunt bedenken om de persoon in kwestie te geven, komt deze cheque altijd van pas!
 

Thema's

Nieuws inzenden

Heeft u een leuk nieuwtje, verhaal of ander bericht dat u graag op deze site zou willen zien? Dat kunt u hier inzenden.
Wel verzoeken wij u om u hier eerst even te registreren.

Zoeken

Online bezoekers

Gast(en): 15

Gebruikersfuncties

:

:

Heeft u nog geen account?
Meld u dan nu aan als nieuwe gebruiker
Wachtwoord vergeten?